Fråga dejtingkonsulten!

I mån av tid kommer jag här att svara på allmänna frågor om relationer. Om du har specifika frågor rekommenderar jag istället att du tar en privatlektion eller tre. Varmt välkommen att höra av dig! 

 
Kategori:
Sortering:
   [ Sök i frågor/svar ]

Antal frågor/svar: 21

 
Hem > 
 
Hur ska jag få han att lyssna och prata med mig igen? Hej Marie. Jag vill börja umgås med en person som jag har haft en längre tids relation med. Det tog slut i slutet på juni pga. att han tror att jag vill hålla koll på honom och att jag skulle ljuga. På min första semester försökte jag nå honom på två olika dag på hans mobil telefoner(som han påstår att jag inte har gjort) men jag fick inte tag på honom. Jag ringde till hans jobb och frågade om han var på tjänsteresa/ semester. Det hade inte varit så bra mellan oss under våren och därför ville jag överraska han under hans semester med något trevligt som jag vet att han skulle uppskatta. Därför frågade jag när han skulle ha semester. Vi hade umgåtts i sex år då och därför tyckte jag att det var normalt och en normal fråga. Jag som bara skulle vara snäll och skulle göra han glad. Enligt han ska jag ha ringt med dolt nummer och det var mitt nummer för hans jobb kan filtrera fram dolda nummer. Jag skulle ha ringt minst trettio gånger(som inte stämmer), enligt honom för att hålla koll på honom. Han drar upp gamalt groll som andra har orsakat oss med liknande händelse. Han påstår att det hela tiden har varit jag. Det stämmer inte. Det spelar ingen roll att jag har underlag att jag talar sanning, det är ju bara detaljer och han har redan bestämt sig att jag ljuger, vill hålla koll på honom och att det hela tiden har varit jag som har dummat sig med honom. Han har alltid överdrivit, förvrängt och inbillat sig saker. Ibland när vi har råkat stöta ihop för ofta ser det ut som att han verkligen avskyr mig. Jag vill inte att han ska glömma mig för något han antar, inbillar sig och tror att jag ljuger om. Han är så arg, hatisk och inpräntad av att tro att jag vill hålla koll på honom och att jag ljuger så man får ingen syl i vädret. Det är frustrerande att inte få förklara hur det ligger till. Allt jag gör och säger är fel. Vi rör oss i samma områden och när vi råkar korsa våra vägar tror han att jag förföljer han, men om det råkar gå någon månad och han ser mig lyser hela han upp och går två tre steg mot mig men sen kommer han på att han har bestämt sig att hata mig och vänder sig om och går därifrån och lossas som att jag inte finns. En gång sa jag ”som det känns nu så vill jag inte att du ska försvinna ur mitt liv”. Han stod stum i fem minuter och bara såg på mig. Det såg ut som att han blev knäsvag och ville krama om mig, men då kom han på sig själv att han skulle hata mig och i vredesmod sa han ”Jag hatar dig”, ”Du har ljugit”, ”Det finns inget att prata om oss”, ”Du är inte välkommen”, ”Åk hem och fundera på vad du har gjort”, ”Du får skylla dig själv”. Vad ska jag säga för mot argument när han börjar skriker om att jag vill hålla koll för det vill jag inte alls. Jag vill hemskt gärna umgås med honom. Hur ska jag göra så att han inte är så hatisk mot mig? Hur ska jag få han att vilja prata med mig igen? Mår väldigt dåligt. Anna  (Antal visningar: 6988)
Kategorier: Övrigt
Datum: 2010-12-16
  Kommentarer (5)
 
Hej M, kan du snälla svara på en fråga. Jag är kär i en kille som säger sig vara kär i en annan tjej som bor andra sidan jordklotet. Men han är fruktansvärt intresserav av mig fysiskt. Och säger att han tycker om mig mycket. Hur kan jag få honom? Skall jag vara otillgänglig? Han vet vad jag känner för honom. Kram EM  (Antal visningar: 4450)
Kategorier: Övrigt
Datum: 2010-12-07
  Kommentarer (2)
 
Hej Marie! Hörde dig på radion härom morgonen. Du låter alltid lika trevlig. Du sa nåt, som jag inte riktigt fick svar på. Du berättade att kvinnor är mycket mer kräsna i sitt sökande än vad men är. varför är det så? Själv gillar jag att läsa både kill o tjej annonser Håller med dig om, att det är en stor skillnad. Det jag slåss mest av är, att tjejer skriver mycket om hur killen ska va o se ut, typ längd "långa killar är alltid ett plus", vältränad, ha ett ganska "fint" jobb, äventyrlig osv, meddans killars annonser knappt aldrig skriver om hennes utseendet eller om ett fint jobb eller fritidsvanor, även om det senare kommer att spela en viss roll. Detta är ändå mer tydligt i dating annonser än ute på vissa uteställen. där skulle man aldrig så direkt döma ut någon, utan att ens ge någon en chans att visa vem man är.  (Antal visningar: 4779)
Kategorier: Övrigt
Datum: 2010-12-07
  Kommentarer (4)
 
Finns du med på Facebook och får jag bli kompis med dig där?  (Antal visningar: 5963)
Kategorier: Övrigt
Datum: 2010-10-22
  Kommentarer (6)
 
Hej! Träffar en kille sedan ett år tillbaka. Det mesta känns bra men han tycker att det är helt okej att ha ett hemligt liv med "tjejkompisar" som jag inte får träffa och som inte vet om att jag existerar... Han säger att det är för att han inte berättar allt för alla men såna grundläggande fakta vet man väl om kompisar. Kan det nånsin vara okej?  (Antal visningar: 5380)
Kategorier: Övrigt
Datum: 2010-10-20
  Kommentarer (4)
 
Hej! Har haft din sida som favorit i flera år. Du gör ett riktigt fint jobb.. Nu till min fråga.. Vad kommer det sig, att det verkar vara ett riktigt killproblem här i västvärlden "det här med dating? Har massor med killkompisar som berättar om samma saker. Mina tjejkompisar har inte alls bilden av svårigheterna utan där är problemet mer att de har lite svårt att välja eller känner att de inte passar ihop med den kille som är intresserade av dem. Klart.. Det finns en liten klick med tjejer som har jätte svårt att hitta nån..Det är de riktigt överviktiga tjejerna. " de berättar att det är inga problem att hitta killkompisar, men att få nån intresserad, nä, där går det trögt..  (Antal visningar: 2699)
Kategorier: Övrigt
Datum: 2010-09-10
  Kommentarer (3)
 
Jag träffade min själsfrände på Vildawebben, vi förlovade oss allt var jättebra ända tills den dag jag upptäckte att hon fortsatte att flörta på nätet. Förlovningen bröts. Förhållandet tog slut. Och nu har hon ett liv där många gör besök hos hennes sängkammare. Hur kan man vilja förstöra ngt fint?  (Antal visningar: 3477)
Kategorier: Övrigt
Datum: 2010-08-24
  Kommentarer (6)
 
hej jag letar ock skulle så gärna vilja träffa en kvinna ock leva med henne resten av mitt liv ock det här med nätdejtning är jag inte van vid ha kram å kärlek. mvh HASSE KRON.tjao.  (Antal visningar: 3318)
Kategorier: Övrigt
Datum: 2010-08-13
  Kommentarer (8)
 
Hej du. Mycket intressant hemsida. Dessvärre kan jag inte längre hitta den sida där du talade om att tyda kroppsspråk, exempelvis längden på ögonkontakten, hur man rynkar pannan, har fötterna riktade mot det man gillar, hur man talar och om den triangel du talar om mellan öga-öga-mun med mycket mera. Sidan jag sparade fungerar inte längre. Finns den kvar ngnstans här på hemsidan? Vore tacksam för svar. vänligen /Rikard  (Antal visningar: 2846)
Kategorier: Övrigt
Datum: 2010-07-05
  Kommentarer (3)
 
Hej Jag heter Jonas och är 26 år.Jag funderar lite över det här med dejting.Jag har ännu inte haft något förhållande med en tjej och känner att jag inte kommer att träffa någon redan innan jag börjat dejta.Jag tänker ofta att det inte kommer att finnas någon som kan bli förälskad i mig, det händer bara andra så att säga.Vad beror detta på och hur kan jag ändra mitt sätt att tänka?  (Antal visningar: 3161)
Kategorier: Övrigt
Datum: 2010-07-05
  Kommentarer (3)
 
hej har varit medlem på match.com ett tag men kan inte hitta nån är ganska blyg in reall life ganska mycket så det blir svårt. har aldrig haft en tjej och är 19år börjar på kännas lite fuckup ensamt hör  (Antal visningar: 2647)
Kategorier: Övrigt
Datum: 2010-07-05
  Kommentarer (3)
 
hej hur gör en nu nättäjtare som jag för att hitta kvinnan i mitt liv jag är spontan rak på sak ärlig ser ock är charmig kanske är att jag är lite för intensiv i början vill för mycke är en fin smakare av ett bra utsende ock ett innehåll hjälp mej jag är inte desperat men skulle så gärna träffa en kramgo kvinna mellan år i ett serioöst förhållande hur gör jag mvh HASSE KRON. TJABBA. HÖR AV DEJ. KRAM Å KÄRLEK. -  (Antal visningar: 2903)
Kategorier: Övrigt
Datum: 2010-07-05
  Kommentarer (6)
 
Vilken är den vanligaste frågan du brukar få?  (Antal visningar: 3496)
Kategorier: Övrigt
Datum: 2010-06-23
  Kommentarer (5)
 
Vilka arbetstider har du?  (Antal visningar: 2671)
Kategorier: Övrigt
Datum: 2010-05-08
  Kommentarer (3)
 
Hur mycket kostar det att anlita dig, om jag till exempel vill förbättra min nätprofil?  (Antal visningar: 3904)
Kategorier: Övrigt
Datum: 2010-05-08
  Kommentarer (8)
 
Tar du betalt för dina tjänster?  (Antal visningar: 3079)
Kategorier: Övrigt
Datum: 2010-05-08
  Kommentarer (3)
 
Hur länge har du jobbat som dejtingkonsult?  (Antal visningar: 3254)
Kategorier: Övrigt
Datum: 2010-05-08
  Kommentarer (6)
 
Vilken sajt tycker du är bäst av alla som finns?  (Antal visningar: 2665)
Kategorier: Övrigt
Datum: 2010-04-30
  Kommentarer (0)
 
Vilket är det vanligaste sättet att träffa en partner?  (Antal visningar: 3046)
Kategorier: Övrigt
Datum: 2010-04-30
  Kommentarer (3)
 
Du som är dejtingkonsult, lever du som du lär?  (Antal visningar: 2707)
Kategorier: Övrigt
Datum: 2010-04-30
  Kommentarer (3)
 
Hur kommer det sig att du började jobba som dejtingkonsult och vad har du för bakgrund?  (Antal visningar: 2541)
Kategorier: Övrigt
Datum: 2010-04-30
  Kommentarer (0)
 

Sida: 1
1 
 
    RSS för frågor/svar
 
 
 
Ny fråga
* = Obligatorisk uppgift.

Ditt namn

Din e-post

* Fråga  


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
     
 
 
Senaste kommenterade frågor
 
     
 
 
Populäraste taggarna
Inga taggar registrerade.