Fråga mig!

Har du frågor om dejting, kärlek eller annat som rör relationer? Skriv och fråga mig! Kommer besvara så många frågor jag kan och lägga upp dem här på sidan. Du får givetvis vara anonym, jag kommer inte skriva ut några namn.

Skriv till mig här om du har en fråga!

Fråga: Vad gör man om man känner sig obekväm med sin dejt? 

Svar: Bra fråga! Har hänt mig många gånger och det är alltid lika jobbigt. Vad man ska göra är förstås svårt att veta. Känner man ett stort obehag tycker jag att man ska försöka komma ifrån dejten på ett smidigt sätt. Säga att man har fått huvudvärk och måste gå hem eller hitta på någon annan bra ursäkt. Om man bara tycker situationen är lite obekväm kan man försöka härda ut genom att tänka att det bara handlar om några timmar av ens liv, och att det stämningen kanske lättar upp snart. Försök föra in samtalet på något som du vet att båda är intresserade av.

Fråga: Kan man gå på två dejter på samma dag?

Svar: Absolut. Om du känner för det och är öppen med att du dejtar andra ser jag inga moraliska problem med att du bokar in två dejter på samma dag. Men var förberedd på att det kan kännas lite stressat och att det blir mycket intryck på kort tid. Kommer du kunna ge bägge dejterna en rättvis chans?