Hej alla läsare. I helgen var som sagt min dejt med sportkillen igen. Och jag kan berätta för er att det gick bra. Det var en bra kväll allt som allt, även om jag såklart var nervös innan. Vi hade ju bara haft någon dejt innan och visste inte riktigt vad jag kunde förvänta mig. Men det var en riktigt ljuvlig dejt faktiskt om jag tänker efter.
Jag började förbereda mig ordentligt i tid redan framåt eftermiddagen. Tog på mig en lite mer uppklädd klänning och en god parfym för att komma in i stämning och känna mig lite fin. Jag tog mig ett glas vin med för att låta nerverna släppa lite och sen var det dags att ge sig ut. Min dejt, sportkillen eller ”thomas” kan vi kalla honom, hämtade upp mig och det bar iväg mot stans utbud av restauranger. Jag var lagom nyfiken på vad som skulle ske nu eftersom han fick välja var vi skulle äta.

Restaurangen var så fin! Inte en enda tv-apparat så långt ögat kunde nå. De kändes skönt. Dejten på sportbaren hade vi redan klarat av så det kändes kul att han hade valt en lite finare restaurang, men ändå med helt ok priser. Vi åt trerätters och det kändes så lyxigt! Det var ett specifikt vin utvalt till alla rätterna och det var första gången jag provade en sån utvald meny. Detta var vad vi åt:

  • Förrätt – Pilgrimsmusslor med risotto och ett glas bubbel
  • Huvudrätt – Lammracks med potatisterrin, friterad chevre och lammsky och ett glas rött
  • Efterrätt – Pavlova med blåbärsbavaroise, citronsorbet och rostade macadamianötter och ett litet glas sherry

Maten var så god och gjorde verkligen middagen till en riktig upplevelse. Därför är jag lite osäker på om jag verkligen är intresserad av ”thomas” eller om det bara var bordmaten som var så himla god. Jag får ta en riktig funderare på detta. Men restaurangen var verkligen tipptopp så dit kommer jag gå fler gånger. ”Thomas” bjöd på middagen så jag känner mig lite skyldig att bjuda tillbaka på en middag eller i alla fall gå på en dejt till. Så det är lite jobbigt just nu. Jag är lite osäker på hur jag känner.

Men jag ska se det positivt, att det var en mycket trevlig kväll. Så jag kanske får göra om det och känna hur det känns då. Kanske att man får lite klartecken om man ses en gång till. Alla träffar har liksom varit lite mediokra med honom. Jag har inte riktigt känt det där pirret än, som man gärna gör.

Har ni några tips på vad man borde göra? Jag vet att det är jag som har den här bloggen som mest handlar om att dejta (haha), men ibland behöver man även tips utifrån. Kommentera gärna om ni har några tips i alla fall. Annars får jag nog helt enkelt bara tänka efter lite och kanske ses igen för att kunna bestämma mig. Kram så länge