Jag har knappt hunnit återhämta mig från dejten på sportbaren än. Vi ska fortfarande ses i helgen och gå på restaurang, men tänkte att jag ändå skulle tipsa er där ute som vill dejta att det finns ett par olika appar som kan lösa detta åt dig. Ja förutom alla vanliga dejting sidor så finns även de flesta som appar till smartphones. Nu använder inte jag någon för tillfället eftersom jag just nu dejtar sportkillen. Men jag tänkte ändå tipsa er om de som är bland mina favoriter.

Tinder – Jag är lite kluven till tinder egentligen, men det är rätt kul med. Är mestadels som ett spel där man sveper (drar fingret längs skärmen på mobilen) till höger om man tycker personen är snygg och vänster om man inte tycker det. Det kommer upp bilder på killar i appen och de som du gillar sveper du solklart höger på. Om killen även har svept höger på dig så kommer en match uppstå och man kan då börja skriva med varandra.

GoFriendly – Om du vill träffa kompisar. GoFriendly är en app för tjejer som vill träffa nya tjejkompisar. Det fungerar som så att beroende på vad du har för intressen och vart du befinner dig i Världen så blir du ihopmatchad med folk som du förmodligen skulle passa ihop med. Du fyller själv i vad du är ute efter, träningskompisar, vinhäng eller bara någon att ta en promenad med. Oavsett vad du söker så kommer du kunna klicka i och scrolla fram massa tjejer att leta fram en vän. Kanske blir ni vänner för livet!

Happy Pancake – Happy Pancake liknar tinder, men där kan du skriva även om ni inte matchat med varandra. Så där kan man få en chans hos någon som kanske inte tänkt skriva till en egentligen men som faller för ens charm när man själv tar kontakt.

Happn – Happn bygger precis som tinder på att man måste likea varandra för att kunna kontakta varandra. Däremot så är de som syns i flödet på Happn en lista med medlemmar som varit nära dig geografiskt under den senaste tiden. Du kan då se hur många gånger du och de andras vägar har korsats på appen, och sen kan du välja att gilla eller inte gillar dom.

HiMyNameIs – HIMYNAMEIS är även det en app och den påminner lite om Tinder. Men istället för bilder så laddar användarna upp en liten kort videopresentation. Man kan även tagga sin profil med olika hashtags med sina intressen, musik man gillar och annat. Appen har ofta fått kommentarer att den är en blandning av Tinder och Vine. Och det klart det är kul att svepa folk först när man fått veta lite om personen. En video kan absolut ge en bättre känsla inför en person.

Ja det finns en hel del att välja på och detta var bara ett axplock av alla hemsidor och dejtingappar som finns! Jag har inte hunnit prova allt men om helgens dejt inte går så bra så kanske jag får ladda ner någon av dessa apparna och prova lite själv. Lovar att återkomma med det, men först ska jag se fram emot helgens restaurangbesök.