Efter mycket tanke och kraft från mig har jag kommit fram till att jag ska gå på en till dejt med ”Thomas” men jag har även planerat in en annan dejt med en annan kille. Egentligen så ville ju Thomas att jag skulle välja restaurang denna gången, men jag är inte så sugen på att gå ut och äta, så jag passade på att köpa biljetter till en hockeymatch. Om ni hängt med i vårt dejtande innan så vet ni att hans favvolag är Modo och nu ska de spela en match här i stan så jag passade på att köpa biljetter. Jag har även skrivit till Thomas att jag tänkte att vi skulle betta på matchen och se vem av oss som får bäst resultat. Jag kan inte så mycket om sånt, men jag hittade oddsonline.se som jag tänkte använda som hjälp. På sidan får man rätt mycket speltips om kommande matcher så jag hoppas att de kommer med ett riktigt bra tips inför matchen så jag kan briljera lite. Annars så kan man ju hoppas att Thomas träffar rätt och bjuder på någon drink efter. Skämt åsido, det ska bli kul att ses igen och förhoppningsvis så får jag lite klartecken på hur jag känner.

Låt oss då gå vidare med den andra dejten. Jag bestämde mig för att testa på några av apparna som jag tipsade er om sist. Och där hittade jag en kille som jag matchade med. Vi har skrivit lite till varandra nu ett par dagar och bestämde oss för att ses. Jag tänkte att om jag träffar denna nya killen så kommer jag kunna känna efter om jag vill träffa ”Thomas” igen, eller om jag blir mer attraherad av denna nya killen. Kanske är lite taskigt egentligen men jag kunde inte komma på något annat sätt att få lite klarhet på mina tankar. Även denna killen var en riktig sportkille så vad vi ska göra än är lite oklart. Vill ju inte stöta på ”Thomas” av misstag på en annan dejt. Så jag får klura lite på vad vi ska göra. Men jag tror att en öl på någon pub blir det bästa förslaget. Så kan man bara ta en dricka och sen ta det som det kommer.

Jag har kommit på en ny grej som jag skulle vilja testa på bloggen här, att göra lite blind dates med er läsare. Så om du är sugen på att gå på dejt så skriv ett litet introduktionsmail till mig här så kommer jag att posta det i ett inlägg, så kan vi se om det är någon som svarar. Tycker ni inte att det hade varit en kul grej? Det tycker i alla fall jag och jag tänker att man kan vara anonym med om man inte vill skriva sitt namn i bloggen utan bara en beskrivning av sig själv och ens intressen så kan jag förmedla kontakten med de som vill skriva med varandra. Så ni som är singlar, fila ihop ett litet brev så kommer jag lägga ut en eller två annonser här på bloggen!
Ha en bra dag!