singelHej på er!

Det var verkligen längesen jag skrev något här på bloggen. Som ni vet så dejtade jag ju Thomas och ju seriösare det blev mellan oss desto mindre inspirerad blev jag att blogga. Men nu är jag singel igen, och bloggen började dyka upp i tankarna. Kanske borde jag ta upp bloggandet på nytt nu när jag ska ut på dejtingmarknaden igen? Vi får se. I dag tänkte jag i alla fall uppdatera er lite om statusen och läget i mitt liv.

Som ni vet så var ju Thomas väldigt sportintresserad och det smittade till slut av sig. Nu är jag själv en inbiten fotbollsentusiast och följer gärna Allsvenskan när jag kan. Visst är det spännande nu när det är så jämnt i toppen? Vem tror ni vinner? Blir det något av Stockholmslagen kanske? Oavsett hur det blir så ska det bli oerhört spännande att följa de sista matcherna och se hur det går.

Med dejtandet går det sådär. Det var inte så länge sen jag och Thomas bröt upp så jag har inte riktigt kommit igång med dejtandet ännu. Men ni får absolut inte tro att jag tappat hoppet om att hitta kärleken igen, tvärtom. Jag tror mer än någonsin på att det finns någon för mig där ute. Nu vet jag också ännu mer om vad jag söker hos en partner och mer om mina svagheter och styrkor när det kommer till relationer. Förhoppningsvis förbättrar det mina odds att hitta någon att dela livet med. Jag tänker i alla fall inte ge upp, och det tycker jag inte heller att andra singlar ska göra. Inte så länge man känner att man faktiskt vill ha en partner. Det är förstås en annan sak om man trivs med att leva ensam. Då finns ju ingen anledning att söka efter en livspartner bara för att leva upp till någon tvåsamhetsnorm.

Läste faktiskt en artikel nyligen om det här med att singellivet ofta utmålas som något problematiskt. Det skrivs självhjälpsböcker, ges ut dejtingtips osv, men i själva verket finns det en hel del singlar som faktiskt trivs med att leva ensamma. Dessa skrivs det inte alls lika mycket om och det är synd.

Förutom att jag tittar en del på fotboll och umgås med vänner så fokuserar jag förstås en del på jobbet. Men jag läser också en hel del böcker. Nu planerar jag också att börja dejta på allvar igen, så en hel del tid lär gå åt till det framöver. Förhoppningsvis kommer lusten att blogga tillbaka, så vem vet, kanske blir jag mer aktiv här också.

För dig som precis som jag är intresserad av det här med singellivet så kan jag tipsa om Singelpodden. För er som inte redan lyssnat så tar de upp allt möjligt relaterat till singellivet. Och det tycks vara en outsinlig källa att gräva i, de har redan gjort över 200 avsnitt och senast i dag släppte de ett nytt. Har inte hunnit lyssna på det senaste avsnittet än, men tänkte göra det nu innan jag går och lägger mig.

Ha det bra! Vi hörs förhoppningsvis snart igen.