bettingHallå!

Visst är det sommar i luften nu? Åh vad jag längtar tills den kommer igång på allvar och jag tror inte jag är ensam.

Jag tittar in här för jag har tänkt lite på en grej. Som ni vet blev jag ju rätt fotbollsintresserad tack vare en man jag träffade. Intresset håller i sig men jag har funderat lite grann på om inte spelbolagen borde kunna bredda sitt oddsutbud ännu mer. Just nu finns främst odds på olika typer av sporter. Utbudet av odds på andra typer av tävlingar är ganska begränsat. Då och då dyker det visserligen upp odds på politik, galor och tv-program, men jag skulle önska att den här kategorin av oddsspel växte ännu mer. Det måste ju finnas hur mycket som helst som man kan spela på förutom sport.

Vad tänker ni? Skulle ni också uppskatta om spelbolagen satsade lite extra på att gräva fram fler spel utöver sport att betta på?

Själv tycker jag till exempel att det är kul när spelsajterna öppnar upp spel på årets julklapp, årets julvärd och schlagerfestivalen. Jag gillar även när det går att betta på politiska händelser och hur det går i olika TV-program. Det hade till exempel varit roligt om det gick att betta på fler TV-program. Jag förstår dock spelbolagens svårigheter att erbjuda den här typen av spel då det är svårt att hålla resultatet hemligt när inte tävlingen avgörs live.

Om du vill ha tips på när det dyker upp roliga specialspel att betta på rekommenderar jag att du håller koll på oddsonline.se. Där kan du till exempel hitta odds på riksdagsvalet, schlagerfestivalen och läsa nyheter med tips om andra specialspel från spelbolagen.

Tycker det är smidigt att titta in där och få tips på lite udda spel man kan betta på. Hos spelbolagen kan det tyvärr vara rätt knepigt att hitta specialspelen, dessutom varierar utbudet mellan olika oddssiter.

Vad hade ni velat att det gick att betta på om ni fick önska något?

Har ni några andra tankar kring betting och spel är ni också välkomna att skriva ett par rader.

Vi hörs!