ishockey Hej kära ni.

Jag måste bara skriva av mig känner jag. Just nu är jag så nervös. Ska göra något jag aldrig gjort förut på en första dejt: gå på sportbar och kolla på hockey. Visst, jag har kollat på hockey på den lokala puben förut, men då har det varit med pojkvänner eller kompisar jag känner väl! Nu ska jag göra det med en total främling! Jag som inte ens kan något om sport. Men jag sa det faktiskt till honom, att jag inte är så bra på sport, så han kan inte förvänta sig att jag ska vara någon vidare samtals- och analyspartner under matchen.

Men men, det får väl lov att bli bra. Han får ta mig som jag är helt enkelt. Har försökt plugga på lite inför matchen så att jag inte framstår som helt okunnig… Läste på Modos webbsida att de verkar ha ”bra energi” i laget i alla fall och att de vann förra matchen de spelade. Dock ligger de visst illa till och långt ner i tabellen precis som motståndarna AIK. Bara ett poäng skiljer mellan dem inför kvällens match.

Killen jag ska dejta hejar på Modo, varför vet jag inte, men jag får väl fråga när vi ses. Som tur är hejar jag inte på något lag. Hade varit lite jobbigt om jag var AIK:are 🙂

Är lite orolig att stämningen på dejten kan bli lite dålig om det går dåligt för Modo. Har kollat in oddsen för matchen på Oddssidan och jag måste säga att det ser rätt dystert ut för den som hoppas på en Modoseger. Tror oddsen var 4.00 någonting för seger till Modo och 2.00 något för vinst till AIK. Oavgjort verkar man inte heller kunna hoppas på, låg också någonstans på 4.00.

Det är väl bara att hoppas på att killen inte är ett alltför stort fan utan kan hålla humöret uppe även om favoriterna skulle förlora. Jag vet egentligen inte så mycket om min dejt. Träffade honom på en konferens med jobbet och tyckte han var kul att prata med. Vi bytte telefonnummer och häromdagen ringde han och frågade om jag ville följa med honom till puben och kolla på ishockey på fredag och nu sitter jag här med panik.

Jag vet inte ens vad jag ska ta på mig! Är bara någon timme kvar tills jag måste gå och jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska ha för kläder. Jag vill ju inte vara för finklädd, men samtidigt inte komma underklädd. Tänk om han vill gå vidare till något finare ställe efter matchen? Svårt läge. Fast kanske ändå inte största bekymret just nu. Är för orolig för hur det kommer bli för att orka oroa mig för kläderna 🙂

I morgon kommer jag säkert bara skratta åt all noja. Men just nu känns det väldigt avlägset.

Nu måste jag sluta. Återkommer med rapport om hur det gick så snart som möjligt! Tänk på mig nu och önska mig lycka till! Kanske är det min framtida man jag ska träffa? Skrämmande tanke! Men samtidigt väldigt spännande!