Hej på er. Oj vad många härliga tjejer ni är som var sugna på att dejta Jessica. Jag har skickat vidare alla mailen till Jessica, så sen får ni även leva med att det är hon som kommer sålla bland er och höra av sig till dom hon är intresserade av. Men nu vet ni i alla fall att Jessica har fått alla mailen (hela 20 stycken ändå) så det kan ta ett tag för henne att läsa igenom allt och sådär innan hon svarar. Om du däremot är intresserad av att annonsera själv så finns fortfarande den chansen med. Skicka ett mail så kommer jag välja ut en ny person som får annonsera här nästa vecka.

Så till en liten uppdatering om mig istället. Jag och Thomas har varit på ännu en sportdejt där vi bettade massor. Vi var på den lokala travbanan och satsade på några lopp. Det var väldigt roligt och en ny upplevelse för mig igen som inte gjort något sådant innan. Jag tog än en gång hjälp av internet för att läsa på om hur man satsar bäst på trav. Vinstraden.se stod för hjälpen och jag fick verkligen in en vinstrad. Satte alla sju loppen och vann faktiskt 1000 kronor. Visst, det var tydligen bara favoriterna som vann men det var ändå ren och skär lycka från min sida.

Jag nämnde sist att jag hade bestämt mig för att satsa på Thomas och det känns än så länge som att jag gjorde rätt val. Jag ser mycket fram emot att vi ska lära känna varandra och förhoppningsvis få lite känslor för varandra. Jag ser fram emot att känna pirret i magen och gå runt och vara nykär. Vad ser ni fram emot i vår? Jag hoppas att många av er också får känna på kärleken detta året, det känns som att 2017 är kärlekens år.

Nu håller jag på att planera in en ny dejt med Thomas. Det är dags för en till restaurangdejt och denna gången får jag välja ställe att äta på. Jag är lite osäker på vart vi ska gå faktiskt. Nu har vi haft ett par sportdejter och en på en väldigt fin restaurang. Det har öppnat upp en ny restaurang med mycket fokus på fiskrätter och den har jag velat testa länge. Men jag minns inte riktigt om Thomas gillade fisk, det kan bli ett stort problem. Han kommer förstå direkt vart vi ska om jag frågar honom om han gillar fisk men även om vi bara går dit och han sen inte tycker om det. Så det är ett litet dilemma, men jag tror det bästa blir att ändå avslöja sig och fråga om han tycker om fisk. Hur hade ni gjort i min situation? Skriv era tips!

fiska som dejt kanske

Allt detta pratet om att äta fisk har fått mig sugen på att gå på en dejt där vi fiskar, kanske får föreslå det för Thomas?