Har haft ett par spännande dagar nu med annorlunda dejting! Men jag borde kanske börja med att berätta hur det gick med min sport-dejt, det var ju med honom allt började och där jag sist slutade.

För er som inte läst mitt senaste inlägg så skulle jag träffa en man på en sportbar, en första dejt sen vi bytte telefonnummer efter en trevlig konferens. Vi skulle se en ishockeymatch och äta middag och jag var supernervös eftersom jag inte kan något om sport. Men allting gick över förväntan. Han var lika kul att prata med som på konferensen och hans humör var helt ok trots att hans favoritlag Modo förlorade. Jag hade helt enkelt oroat mig i onödan..

Vi har setts ett par gånger till sen dess och jag tycker faktiskt han är jättekul. Vi har gjort en del annorlunda dejter vilket bara har varit positivt! Ska träffa honom i slutet av veckan igen och det ser jag verkligen fram emot.

LakritsNu kanske ni tror jag menar att vi gjort väldigt spektakulära saker på dejterna när jag skriver att de varit ”annorlunda”. Menar bara att de inte varit som de flesta andra dejter jag varit på! Vi har hittat på mycket kul, till exempel lakritsprovning! Det kan jag verkligen rekommendera till alla er som gillar lakrits.

Vi har även varit och sett en humorshow vilket också var väldigt roligt. Nu till helgen ska vi dock ha en mer ”traditionell” dejt med middag. Kommer bli kul och trevligt, det är jag säker på. Han ska välja restaurang den här gången, så får jag välja nästa. Kommer bli kul att se vad han väljer. Han är sån som person att man aldrig riktigt kan veta vad han hittar på. Det skulle kunna bli middag på världens mysigaste korvkiosk eller på någon fin restaurang med gott rykte, så jag har verkligen ingen aning om vad jag kan förvänta mig.

Den här mannen är verkligen något alldeles extra. Vem vet, kanske är han till och med den rätte? Vi får se 🙂 Som tur är vet han inte att jag skriver den här bloggen så att jag kan skriva av mig mina tankar!

Mitt största problem just nu är hitta på nya kul grejer att göra när vi ska ses. Känns inte som att vi har kommit till det där stadiet att ses hemma hos varandra än, utan vi vill göra saker ihop. Tyvärr börjar fantasin ta slut litegrann.. Tur att Internet finns. Har hittat en hel del kul idéer. Men allt finns ju inte här där vi bor. Och allt går inte att göra den här årstiden.

Dejtingtips

Här kommer i alla fall några av alla bra dejtingtips jag snappat upp!

  • Laga mat tillsammans
  • Spela biljard
  • Gå på en utställning/museum
  • Gå på djurpark
  • Spela minigolf
  • Utflykt till annan stad – obs, bara för de som vet att de gillar sin dejtingpartner!
  • Besöka nöjespark

Här kommer också en lista på några av de konstigaste/tokigaste/galnaste dejtingförslagen jag sett:

  • Gå på hus/lägenhetsvisning – Kanske lite väl tidigt om man inte ens är ihop? Dock kanske det är en kul dejtingupplevelse med partnern.
  • Provköra en bil – också lite underlig grej att göra med någon man inte känner!
  • Träna ihop – okej efter att man setts några gånger. Men jag har sett förslag på att träna tillsammans på första dejten vilket jag absolut inte skulle vara bekväm med.

Har ni några kul idéer på vad man kan göra tillsammans? Kom gärna med tips på sånt ni absolut inte skulle vilja göra med någon ni inte känner väldigt väl!

En sak jag absolut tycker man ska undvika är att pracka på dejtingpartnern ens egna intresse. Bara för att man själv älskar att fiska betyder inte det att ens dejt gör det. Man får vara lyhörd och anpassa sig efter bägges intressen och önskemål. Om ens dejt gärna vill prova på att fiska så kör. Men verkar personen i fråga obekväm av tanken tycker jag att man ska försöka hitta på något annat. Men det är väl egentligen bara vanligt sunt förnuft 🙂

Nej, nu är det dags att runda av. Återkommer med rapport om hur middagen var!