Hej allihopa och wow vilket genomslag mitt blinddate förslag fick. Tack så himla mycket för alla som skickat in och gud så svårt det har varit att välja ut någon att få bli den första annonsen. Men innan vi går in på annonsen så ska jag berätta hur min senaste dejt med ”Thomas” gick.

Vi åkte som sagt på matchen där Modo spelade, vilket Thomas uppskattade väldigt mycket. Det var första gången för mig i en ishall och det var väldigt spännande faktiskt. Vi hade gjort våra bets innan matchen och Thomas bettade såklart på vinst för Modo. Och han fick rätt! Så det blev som jag hoppades, lite vinnaröl. Thomas gillade dejten väldigt mycket och påpekade vilken fin gåva det var att köpa biljetter till en match med hans favoritlag. Jag själv tänkte inte så mycket på det innan och blev lite skraj då. Kanske att jag köpte en för fin överraskning när jag själv är lite osäker på vad jag egentligen vill med detta. Att gå på en till dejt med Thomas gjorde allting mer avslappnat från min sida och jag fick lite dåligt samvete över att jag hade en annan dejt bestämd. Så jag bestämde mig för att ställa in den andra dejten och faktiskt satsa lite mer på Thomas. Vi har bestämt att vi ska försöka ses minst en gång i veckan och inte göra det till en stor grej, utan bara hänga och se vad det leder till.

Så nu vet ni lite hur det är för mig. Så då tänkte jag gå över till den första annonsen som jag valt ut. Den kommer ifrån Jessica, som har valt att ta med sitt namn i annonsen. Det här är vad Jessica letar efter:

”Hej mitt namn är Jessica och jag skriver här för att jag vill dejta någon fin tjej. Jag rör mig inte så mycket ute på krogen och tycker det är svårt att hitta något seriöst på Tinder, så nu ger jag detta en chans istället. Hur träffar man annars folk?

Mitt namn är som sagt Jessica och jag jobbar som konsult på ett stort företag. Karriären har alltid varit viktig i mitt liv och därför letar jag efter någon som är lika driven som jag. Många gånger har jag fått höra att jag borde dejta någon som är lugn och kan dra ner mig på jorden, men jag tycker inte att det har funkat hittills. Därför så söker jag dig som är lika driven som jag och gärna vill klättra på karriärsstegen, så att vi kan sporra varandra.

När jag inte jobbar så åker jag gärna på weekends till storstäder och upptäcker nya platser. I höstas så hann jag besöka Budapest, Prag, Paris och London. Jag ser därför gärna att du gillar att resa och att bo på mysiga hotell även om det är för en kortare vistelse. Jag håller även på att spara ihop pengar till en längre resa, då jag vill åka till Australien och Nya Zeeland.

Film har jag inte riktigt hunnit kolla på under de senaste åren, mer än någon Beckfilm man somnat till. Så är du filmfantast kommer jag tyvärr inte kunna imponera på dig. Jag gillar att träna och att hålla igång, som tur är har vi ett gym på jobbet så jag kan göra det på lunchen varje dag och ändå kunna njuta av en ledig kväll.

Jag ska snart fylla 35 och känner därför att det är dags att hitta någon som man faktiskt vill spendera resten av sitt liv med. Så om du känner att du är i samma läge i livet, så ser jag väldigt mycket fram emot att höra av dig. Mycket Kärlek / Jessica”

Är ni sugna på att höra av er till Jessica så maila mig på date@mmmarie.se, så förmedlar jag kontakten vidare till Jessica!